Kørekort til bil

Vores hold kører som lynhold, men du har også mulighed for at tage det langsommere hvis ønskes. Det er dog en fordel at følge et lynhold da det gør det nemmere at huske til prøverne.

På lynhold vil der være teori 2 gange om ugen.

På lynhold kommer du hurtigere gennem dit uddannelses forløb. Her finder du det ofte også nemmere at huske forrige undervisning som i sidste ende betyder du skal bruge færre køretimer i stedet for ekstra køretimer. Så får du dit kørekort i en fart.

Ved tilmelding vil det være en god idé at booke tid til lægeerklæring med det samme, det gøres ved egen læge (husk pasfoto) og husk også at booke tid til færdselsrelateret førstehjælpskursus. Du kan godt tage førstehjælpskursus inden du starter til teori, men du skal have gennemført førstehjælpskursus før du kan få din teoriprøve.

Ved bookning til teoriprøve skal vi bruge dine papirer:
– Ansøgning om kørekort (det udlever vi ved holdstart)
– Førstehjælps bevis
– Læge erklæring og kopi af sygesikringsbevis

Når du har været til teori den første gang og inden du har været til teori 3. gang, skal du på manøvrebane (kravlegård). Tiden for manøvrebaner vil blive aftalt med din kørelærer.

Efter den 3. gang til teori skal vi ud og køre på vores første køretime, og derefter fortsætter med køretimer mellem teori undervisningen.

Når du er færdig med teoriforløbet skal du til teoriprøven hos politiet og en turen på glatbane (køreteknisk anlæg) derefter kan man gå til den afsluttende køreprøven.
Så slutter vi af med et tillykke med kørekortet.

No recent Facebook posts to show